Doi șoferi au murit la intrarea în București, după ce mașinile lor au fost strivite între două TIR-uri

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta
Ambulanță în timpul unei intervenții FOTO: Inquam Photos / Liviu Chirica

Un grav accident de circulație s-a produs, luni dimineață, pe autostrada București-Pitești, în zona localității Ciorogârla. Au fost implicate patru autovehicule, dintre care două TIR-uri și două autoturisme. Potrivit primelor informații, autoturismele au fost prinse între TIR-uri.

Ambii conducători auto din maşinile strivite între două TIR-uri pe autostrada A 1 au decedat, a informat luni ISU Giurgiu.

"Din nefericire, pentru conducătorii auto care se aflau în cele două autoturisme prinse între două autotrenuri pe A 1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 17, în dreptul localităţii Ciorogârla, nu s-a mai putut face nimic, aceştia prezentând leziuni incompatibile cu viaţa. Precizăm faptul că ulterior a mai fost identificat un autoturism implicat în acest accident, care a fost uşor avariat. Cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări", a declarat, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

La faţa locului au intervenit două echipaje de descarcerare, două autospeciale de stingere de la Detaşamentul Bolintin Deal din cadrul ISU Giurgiu şi de la ISU Bucureşti-Ilfov, cinci ambulanţe SMURD şi un elicopter SMURD, informează Agerpres.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri