Doi tineri, studenți la Medicină, au fost găsiți morți într-o vilă din Iaşi. Anchetatorii iau în calcul un dublu asasinat

Data actualizării: Data publicării:
scena crima
Anchetă la fața locului într-un caz de omor. FOTO: Captură video

Cadavrele a două persoane au fost găsite, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, într-o vilă dintr-un cartier rezidenţial de la marginea Iaşiului, anchetatorii luând în calcul un dublu asasinat. Trupurile victimelor erau parțial incendiate și aveau urme de violență.

ACTUALIZARE ORA 17:50 Doi tineri, studenți marocani în anul I la Universitatea Tehnică, au fost ridicați din campus și duși la audieri în legătură cu acest caz.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au început urmărirea penală in rem, pentru omor calificat, după ce cadavrele a doi tineri studenţi, care prezentau urme de violenţă, au fost descoperite într-o vilă dintr-o zonă rezidenţială a oraşului.

„Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 ani, cetăţean marocan, era student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 ani, era prietena primului. Descoperirea a fost făcută de către organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a tânărului student care, în cursul zilei de 10 decembrie, ar fi trebuit să ajungă, cu avionul, la Bruxelles”, a explicat prim-procurorul Mihaela Apostol, relatează Agerpres.


Știrea inițială:

"Au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Cadavrele aparţin unor tineri, el în vârstă de aproximativ 24 de ani, ea de aproximativ 21 de ani. S-ar părea că el este din Maroc. Se presupune identitatea victimelor, însă aceasta trebuie confirmată de rudele acestora. Ancheta e în curs de desfăşurare", a declarat pentru Agerpres prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că tinerii ar fi studenţi la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi. Potrivit aceloraşi aceloraşi surse, au fost identificaţi câţiva suspecţi în zona campusului Tudor Vladimirescu, aceştia fiind duşi la audieri.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri