Două franțuzoaice ar fi plecat fără să plătească, după ce au mâncat la un restaurant din Cluj

Data actualizării: Data publicării:
frantuzoaice

Două tinere din Franța sunt acuzate că au plecat dintr-un local din Cluj fără să achite nota de plată. Cele două sunt studente la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj și ieșiseră în oraș, la un local din centru, unde au mâncat și băut timp de șase ore.

Cele două ar fi profitat de un moment de neatenție din partea chelnerului pentru a părăsi localul fără să achite nota de plată în valoare de 200 de lei.

Reprezentanții localului au postat mai multe imagini pe Facebook, în care cele două tinere din Franța au fost surprinse de camerele de supraveghere și speră ca poliția să le identifice și să le tragă la răspundere.

„Țeparele franțuzoaice. Ne pare rău că suntem nevoiţi să postăm astfel de întâmplări.
Două tinere, vorbitoare de limbă franceză, au stat pe terasa noastră mai bine de 6 ore. Au băut, au mâncat, iar, la final, i-au tras o ţeapă băiatului, tânăr student job-ist, fugind, pur şi simplu, după cum se vede şi în poze. Sperăm să dăm de ele pentru că nu vrem să se bucure de ţeapa dată.”, scriu cei de la restaurant.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri