Sari la conținut

Dragnea: Cred că am văzut câteva episoade din „Suleiman Magnificul”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, spune că a urmărit serialul „Suleiman Magnificul”, dar că nu a oprit vreo şedinţă de partid pentru asta, așa cum a susținut europarlamentarul Cătălin Ivan, informează News.ro.

liviu dragnea 180115_PSD_CEX_031_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Liviu Dragnea / FOTO: Inquam Photos/Octav Ganea

„Am auzit un băiat foarte obraznic şi foarte vocal, care, când i se apasă pe buton şi lui, şi la încă trei colegi, sunt o echipă de patru, am vorbit şi cu colegii, nu îmi aduc aminte ca eu să fi oprit vreo întâlnire politică să mă uit la...Cred că am văzut câteva episoade, dar s-a terminat, nu, de mulţi ani? Mă mai mai uit la filme din când în când, adică mai greşesc, mai citesc şi câte o carte, dar o să îmi revin”, a spus Dragnea.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a povestit duminică pe contul său de Facebook că Liviu Dragnea a spuspendat o şedinţă de partid pentru a urmări serialul “Suleiman Magnificul”, concluzia sa fiind că filmul ar trebui interzis deoarece “naşte monştri” pe fondul lipsei de cultură. î

„Ne-am amuzat când a suspendat o şedinţă la partid ca să vadă Suleiman Magnificul. Văzându-i însă evoluţia, acel moment capătă o simbolistică nouă. După criza Shaidehh a urmat criza Plumb şi Shaidehh, apoi criza Carmen Dan şi acum catastrofa Dăncilă. Concluzia este că filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru că, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monştri”, a scris Ivan.