Dragnea, văzut în aeroportul din Viena. Ce i-a spus o româncă președintelui PSD

Data actualizării: Data publicării:
dragnea-aeroport-viena

O româncă spune că l-a văzut și a vorbit cu Liviu Dragnea în aeroportul din Viena. Irina Vasilescu a postat o fotografie pe Facebook acum o oră în care președintele PSD stă pe un scaun.

„PASSENGER DRAGNEA. Suntem în aeroportul din Viena, colegi de avion cu Dragnea însuși. Am crezut că e coincidență de nume când l-au strigat la poartă. E mai gras decât mi-l aminteam. M-am dus la el și, de la o distanță respectuoasă, i-am zis: „De aici, noi mergem direct în piața Victoriei. Să știți că n-o să câștigați. O să vă mănânce pușcăria.” M-a întrebat „ce să câștig?” Un acces de patetism m-a împins să zic „războiul împotriva poporului român”. S-a crucit. I-am zis că va avea nevoie de mult mai multe cruci. Ne vedem curând, în stradă. #rezist FYI cursa Austrian Airlines aterizează la 20.10, dacă aveți chef de un Flashmob”, a scris ea pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În București și în alte zeci de orașe din țară au loc la această oră proteste. „Continuăm ce am început iarna trecută”, „Nu vrem să fim o nație de hoți”- asta spun românii care au ieșit din nou în stradă pentru a-și arăta nemulțumirea față de Guvern. Oamenii cred că doar prin solidaritate vor putea învinge. Sunt nemulțumiți de planul de modificare a legilor justiției și de faptul că, spun ei, Parchetul devine subordonat intereselor politice. Sunt nemuțumțși de fapul că senatorii au dat luni un raport negativ unui proiect de lege care-i împiedica pe cei condamnaţi penal să ocupe funcţia de preşedinte al ţării (Detalii aici).

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri