Drama unei fete din Neamț care a acceptat să se întâlnească cu un băiat cunoscut pe o rețea socială. Până la urmă a intervenit Poliția

Data publicării:
rețele sociale
FOTO; Getty Images

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reţinut de poliţişti după ce a şantajat o minoră de 14 ani, cu poze compromiţătoare, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Dimitrie Mocanu.

Fapta a fost sesizată chiar de minora din localitatea Păstrăveni, care a povestit că a fost ameninţată de un bărbat cu postarea unor fotografii compromiţătoare cu ea, pe o reţea de socializare.

"În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că la data de 6 septembrie, în urma unor conversaţii telefonice, minora din Păstrăveni s-ar fi întâlnit cu un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate, cu scopul de a se cunoaşte personal. Anterior întâlnirii, minora i-ar fi trimis două fotografii compromiţătoare tânărului pe o reţea de socializare. Atât în data de 6 septembrie cât şi în data de 7 septembrie, tânărul ar fi ameninţat-o pe minoră cu postarea fotografiilor pe o reţea de socializare dacă nu primeşte în schimb suma de 1.000 de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În seara zilei de 8 septembrie, tânărul a fost depistat în trafic având asupra sa suma de 1.000 de lei, sumă solicitată şi primită de la minoră.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri