Dreptul la adevăr. 5 ani de Digi24

Data actualizării: Data publicării:
Digi24_logo_master_01

Pe 1 martie, Digi24 împlinește 5 ani de emisie. Este o zi întreagă de program special, un jurnal de ştiri de 19 ore. Începe la 07:00 dimineaţa şi se încheie pe 2 martie, la ora 01:00. Toţi prezentatorii Digi24 vor veni în studioul ştirilor pentru a vorbi şi a arăta o Românie frumoasă şi adevărată, în care se întâmplă lucruri bune, în care oamenii au grijă de semenii lor, conduc afaceri de succes, reprezintă cu glorie ţara peste hotare.

platou (2)

 

Digi24 împlineşte 5 ani de la prima emisie. 24 de ore din 24. 5 ani din 5. De 5 ani românii au învăţat că o ştire nu există dacă nu este la Digi24. De cinci ani căutăm adevărul, pentru că vrem să îl găsim şi să vi-l arătăm. Au fost clipe pe care le-am împărtășit şi momente care nu se pot uita uşor, dar în toata această perioadă Digi24 v-a arătat ADEVĂRUL din ştiri.

Din vâltoarea de informaţii care vin de la radiouri, televiziuni, reţele sociale, prieteni şi duşmani, oricine simte nevoia să ştie ce este ADEVĂR sau nu. Are nevoie de o voce clară, care nu ţine cu nimeni. „Adevărul este ceea ce rezistă la testul realităţii.” Aşa spunea Albert Einstein acum mai bine de 130 de ani, aşa spunem şi noi acum, în 2017.

Digi24 este mereu acolo unde ai nevoie să fie, unde se joacă soarta lumii şi se scrie istoria în direct, acolo unde vei putea surprinde ADEVĂRUL din ştiri.

De ziua noastră, a Digi24, îţi vom arăta lumea întreagă într-un singur jurnal de ştiri. Vei afla, din oră-n oră, ştiri de la reporterii Digi24 din toată ţara, mereu altele, mereu noi. Un jurnal de ştiri cât o zi întreagă! Descoperă România Adevărată! Descoperă lumea Adevărată! Pe 1 martie vă confirmăm: Aveţi DREPTUL LA ADEVĂR, DREPTUL Digi24!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri