Video Drum plin cu apă după o rupere de nori în Brașov. 17 județe, sub cod galben de furtuni, grindină și vijelii

Data publicării:
rupere de nori brasov pod
Sursa foto: BizBrașov

Codul galben de furtuni, care a intrat în vigoare joi la prânz și vizează 17 județe, a creat deja primele probleme în țară. În Brașov, o stradă s-a transformat în lac după o ploaie torențială, informează Biz Brașov.

Furtuna care s-a abătut joi deasupra municipiului Brașov a creat haos în trafic. Strada Hărmanului, în apropierea podului de cale ferată, s-a umplut de apă.

În imaginile surprinse la puțin timp după oprirea ploii, se poate observa cum autoturismele înaintează cu dificultate prin apă. Cel mai probabil, scrie presa locală, sistemul de canalizare nu a mai făcut față.

De altfel, 17 județe din România sunt, până joi la ora 23:00, sub cod galben de furtuni. Meteorologii anunță ploi torențiale, descărcări electrice, grindină și vijelii, iar izolat canitatea de apă căzută ar putea depăși 30 de litri/mp.

Astfel de fenomene, spun meteorologii, se vor semnala pe parcursul zilei de joi, izolat, și în restul țării.. Vremea ar urma să fie instabilă în majoritatea regiunilor și în zilele următoare.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri