Dubița cârpită cu bandă adezivă și cartoane cu care un român a mers sute de km prin Europa. Ce s-a întâmplat când a intrat în țară

Balazs Barabas Data actualizării: Data publicării:
camioneta

„Maşina Mad Max” a fost supranumită dubiţa română care a trecut prin Ungaria pe jumătate distrusă. O camionetă cu număr de înmatriculare românesc a suferit un accident pe autostrada M7 dinspre lacul Balaton spre Budapesta. Vehiculul s-a lovit de parapet şi s-a răsturnat. Nu au fost victime, pasagerii au suferit doar răni uşoare, dar latura dreaptă şi spatele camionetei au fost distruse.

Maşina avea şi o remorcă, aceasta s-a desprins şi a ajuns în şanţul de lângă autostradă. Însă povestea nu s-a terminat aici. Luni seara, camioneta, renovată artizanal, a fost surprinsă la o benzinărie, tot din Ungaria, la aproximativ 300 de kilometri de locul accidentului. Fotografiile au fost făcute de un client al benzinăriei, iar presa ungară a reconstituit faptele.

Legile ungare nu permit confiscarea unui vehicul accidentat, dar poliția l-a atenţionat pe şofer să nu circule cu maşina respectivă. După plecarea poliţiştilor, şoferul a examinat vehiculul şi a lipit, cu bandă adezivă, bucăţi de carton peste zonele accidentate.

Numărul de înmatriculare din spate şi oglinda retrovizoare exterioară din dreapta s-au dezintegrat în accident, dar cu toate acestea, şoferul a plecat mai departe pe autostradă. Să reamintim că parbrizul era la fel zob, iar spatele maşinii lipsea complet.

Conform ultimelor informaţii, maşina cu număr de Buzău a fost văzută marți noaptea, undeva între Arad şi Timişoara. Șoferul a ajuns acasă, în Buzău, doar cu o amendă, după ce a fost oprit într-o parcare din Covasna. Asta înseamnă că, de la intrarea în țară, șoferul a mai făcut 600 km pe teritoriul României în starea descrisă mai sus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri