Video După ce grindina le-a distrus grădinile, mai mulți bărbați din Teleorman au făcut haz de necaz și au pus berea la rece în gheața căzută

Data actualizării: Data publicării:
grindina

A plouat cu grindină în prima zi de Paște, în mai multe județe din sudul țării. După o dimineață însorită și caldă, furtuni ca în mijlocul verii au făcut ravagii pe câmpuri. Unii români au făcut haz de necaz de vremea la extreme. La Roșiorii de Vede, în județul Teleorman, în timp ce unii își vedeau culturile ciuruite sau își acopereau mașinile cu pături de teama grindinei, alții au găsit imediat o utilitate a bucăților de gheață: să țină berea la rece. 

Discuție între doi bărbați din Roșiorii de Vede

Ce-ai făcut, s-a stricat frigiderul?

S-a stricat frigiderul și ne-a dat Dumnezeu în ziua de Paște.

Păi cu grindina asta, unde te duci?

Asta e pentru la vară, o duc în casă, o bag în pod.

Aceeași localitate, altă situație, deloc amuzantă. Oamenii și-au acoperit mașinile, de frica bucăților de gheață căzute din cer.

La Obreasca, tot în Teleorman, ploaia cu gheață părea că nu se mai oprește.

Și în Giurgiu, la Brebina, grindina a făcut prăpăd.

În județul Olt, un strat de gheață s-a așternut peste o comună.

Și în localitatea Vasilați, din județul Călărași vijelia a făcut prăpăd. O cameră de supraveghere a surprins imagini din timpul furtunii.

Furtuna le-a pus mari probleme și șoferilor de pe Autostrada Soarelui. Au fost momente în care vizibilitatea în zonă a scăzut chiar și sub 20 de metri.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri