Admiterea la facultate. Concurență de trei pe un loc la Facultatea de Medicină din Brașov

Data publicării:
admitere medicina mrasov

Tinerii au intrat în sălile de examen la 9 dimineaţa însă testarea a început abia o oră mai tîrziu. Candidaţii au avut la dispoziţie 180 de minute pentru cele 90 de întrebări ale testelor la chimie şi biologie.

Cristina s-a prezentat fără emoţii la concurs. Tânăra a învăţat pentru admitere mai mult decât pentru bacalaureat şi a venit din Buzău hotărâtă să reuşească.

La chimie mi s-a părut mai ușor, acolo m-am și pregătit mai mult. La biologie am avut ceva probleme. N-as vrea să plec niciodată în străinătate, aș vrea să rămân aici, să schimb ceva, poate reușesc să schimb eu ceva”, spune Cristina Oprea, candidat la medicină.

Pentru unii candidaţi, facultatea de la Braşov a fost doar o opţiune de siguranţă.

O să dau și la București la medicină dentară, asta a fost un fel de plan de rezervă dar, totuși, s-a dus o piatră de pe inimă”, spune un viitor student.

Multora, întrebările le-au pus cunoştinţele la grea încercare. Dar cei mai mulţi candidaţi au ieşit din examen zâmbitori şi încrezători.

„Sunt mult mai ușurat. Mi s-a părut accesibil, au fost mult mai grele altele, mă așteptam să dea mai greu”, a spus un tânăr.

Rezultatele la examenul de admitere pentru Facultatea de Medicină din Brasov se vor afișa pe 22 iulie. 

Citiți și:

Peste 1.200 de posturi didactice în universităţile de stat vor fi scoase la concurs

IAŞI. Azi se afişează rezultatele de admitere la Universitatea „Al. Ioan Cuza”. La Fizică nu s-a înscris nimeni

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri