Cadou de Paște pentru elevii din Constanța: Portocale stricate și ceasuri cu numele lui Nicușor Constantinescu

Data publicării:
porto

„Este pachetul primit de copil la şcoală. Sunt foarte intrigată pentru că îl consider un atentat la sănătatea copilului”, spune mama unui elev din localitatea Mihail Kogălniceanu.

Părinţii se plâng că nu este prima dată când copiii din localitatea Mihail Kogălniceanu primesc produse stricate la şcoală.

„Expirate! Și tare, cred că nici câinele nu poate să muşte”, spune un alt părinte.

„A venit cu un cozonac care nu era un cozonac, o pâine neagră, trei portocale, dintre care două stricate una bună”, a spus părintele unui alt elev.

Şi administratorul şcolii a fost derutat de modul în care sunt ambalate produsele.

„Pe pungă scrie pâine feliată şi înăuntru este cozonac”, declară Laura Ali, administrator Grup Şcolar Mihail Kogălniceanu.

Reclamaţiile părinţilor au ajuns şi la urechile primarului din localitate.

„Le-am şi văzut şi într-adevăr nu par a fi comestibile”, afirmă Anca Belu, primar Mihail Kogălniceanu.

„Sunt suficiente abateri de la etichetarea acestui produs astfel încât el sa fie oprit temporar de la comercializare”, susțien Claudia Ursache, comisar CJPC Constanţa.

În ciuda evidenţei, reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa consideră că alimentele trimise şcolii sunt comestibile.

Am verificat informaţia precum că ar fi produse expirate la Mihail Kogălincenau. Informaţia nu se confirmă”, susține Cristinel Dragomir, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Reprezentantul Consiliului a refuzat însă să comenteze de ce numele şefului său, Nicuşor Constantinescu, este inscripţionat pe ceasurile oferite elevilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri