Director de școală, prins băut la volan la ora 9 dimineața

Data publicării:
director beat

Vizibil afectat de aburii alcoolului, directorul şcolii din Bumbeşti-Piţig abia coboară din maşina poliţiştilor pe care era să o lovească cu câteva minute înainte. O minune le-a salvat viaţa, spun agenţii.

Deci am văzut moartea cu ochii. Dacă nu era atent conducătorul auto, intram în șanț”, a declrat Dumitru Tatomir de la Serviciul Poliţiei Rutiere Gorj.

Accidentul a avut loc la ora 9 dimineaţa, când directorul era deja ameţit bine. A ieşit cu maşina de pe un drum lateral, fără să se asigure, şi a trecut la milimetru de maşina poliţiei care circula pe şoseaua principală.

A fost să-şi schimbe o cartelă la telefon, a fost la o nuntă şi de acolo a ieşit, a întors maşina şi nu s-a asigurat, probabil”, a declarat un martor ocular.

Poliţiştii au tras pe dreapta, l-au scos din maşină pe director şi l-au dus la secţie. Abia acolo bărbatul a recunoscut că a băut.

„El zice că a băut o bere, dar vă dați seama, la 1.28... o bere după multe altele, probabil. La ora asta...E cea mai mare alcoolemie pe care eu am întâlnit-o până acum”, a mărturisit Dumitru Tatomir.

Reprezentanţii Inspectoratului şcolar spun că nu vor accepta un asemenea comportament. „Oricum e în concediu, în timpul dânsului liber, dacă e aşa cum spuneţi dvs, sigur nu va mai fi director, începând cu 1 septembrie. (...) Nu putem să lăsăm asemenea oameni să conducă o instituţie de învăţământ”, a declarat Ion Isfan, inspector general ISJ Gorj.

Directorul şcolii, în vârstă de 32 de ani, s-a ales cu dosar penal şi cu permisul suspendat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri