Elev bătut crunt la un liceu din Giurgiu. Anchetă după cinci luni de la agresiune

Data actualizării: Data publicării:
bataie giurgiu

Este anchetă la un liceu din Giurgiu, dar abia la cinci luni de la agresarea unui elev de 17 ani. Băiatul a fost bătut într-o sală de clasă de către doi colegi. Imaginile au fost postate atunci pe YouTube, dar s-au viralizat abia acum după ce au fost postate şi pe Facebook. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

În imagini se vede cum băiatul este bătut cu pumnii și picioarele, înjurat și scuipat, în repetate rânduri.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apare un minor agresat de colegi, la data de 14 septembrie a.c., polițiștii din Giurgiu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de lovire sau alte violențe, comisă într-o unitate de învățământ, de pe raza municipiului Giurgiu”, anunță Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

„În urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a reieșit faptul că un elev, de 17 ani, ar fi fost agresat într-o sală de curs, de către alte două persoane, imaginile fiind ulterior postate pe o rețea de socializare. Persoanele implicate în conflict au fost identificate de către polițiști, în cauză fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în care sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au precizat polițiștii din Giurgiu.

La scurt timp după incidentele petrecute în aprilie, la liceul respectiv din Giurgiu s-a făcut și o anchetă internă, iar școala a luat și măsuri de sancționare a agresorilor. Nu este clar însă de ce conducerea unității de învățământ nu a raportat și poliției incidentul respectiv. Foarte probabil, nici familia victimei nu s-a adresat poliției și așa s-ar explica de ce abia acum autoritățile au demarat o anchetă, sub presiunea publicului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri