Elevă căutată la școală de un bărbat înarmat. O profesoară a fost amenințată cu moartea

Data actualizării: Data publicării:
emblama politie

Încă un incident grav a avut loc într-o şcoală din România. O elevă a fost căutată la școală de un tânăr înarmat cu un cuțit, care a amenințat cu moartea o profesoară. S-a întâmplat într-o localitate din județul Vaslui. 

ACTUALIZARE. Bărbatul violent a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ACTUALIZARE. Poliția vine cu noi precizări despre cum s-au petrecut faptele din Oșești, jud. Vaslui: 

Atacatorul a venit la școală, dar nu a găsit-o pe fată. Ea s-ar fi ascuns. Bărbatul a plecat, iar pe drum s-a întâlnit cu mama fetei. Au mers împreună înapoi la școală. Au găsit-o pe fată, s-au întâlnit și cu o profesoară pe hol. Aici s-a derulat prima parte a conflictului, unde băiatul de 24 de ani a amenințat-o pe profesoară cu moartea, îndreptând cuțitul spre ea.

Apoi, tânărul, fata și mama fetei au plecat acasă la elevă. Acolo, era și tatăl fetei. Au avut loc discuții despre cum să se pună capăt acestui conflict. Tânărul s-a enervat, a început să tragă de fată, spunând că o ia cu el. În acel moment, probabil accidental, a tăiat-o pe mână. A fugit cu ea, acasă la o rudă a lui, acolo unde au fost descoperiți de poliție.

Tânăra a fost internată pentru a primi îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate, lovire și alte violențe, port de obiecte periculoase și amenințare.


S-a întâmplat vineri, la Oșești, în Vaslui, când un tânăr de 24 de ani înarmat cu un cuțit a venit la școală să caute o elevă de 14 ani. O profesoară l-a văzut și ar fi anunțat părinții fetei, care au venit și ei la școală.

Fata, care era la ore, a fost scoasă din clasă. Împreună cu mama și profesoara, au mers la Cancelarie. Aici a intrat și tânărul, care a trecut la amenințări. A avut loc o altercație, în cursul căreia eleva a fost rănită la mână de tânăr, cel mai probabil în momentul bărbatul a tras-o ca să o ia cu el. Tânărul insista ca eleva să îl urmeze. 

A tras-o cu forțaa după el, a luat-o spre pădure, după care a dus-o acasă la o rudă de-ale lui. Acolo au fost găsiți de polițiști.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri