Sari la conținut

Elevii de 10 ai Iașului au primit câte o tabletă din partea Primăriei

47 de elevi ieşeni care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureaut au fost premiaţi, vineri, de Primăria Iaşi, cu câte o tabletă. Primarul Mihai Chirica a apreciat că „aceste valori conduc spre excelenţă, iar ea deschide orizonturile”.

elevi iasi toti

Foto: Facebook/Mihai Chirica

Ceremonia de premiere a elevilor care au obţinut medii maxime la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureaut a avut loc la Primăria Iaşi, în prezenţa a zeci de profesori, părinţi, dar şi a conducerii Inspectoratului Şcolar.

Au fost premiaţi 36 de absolvenţi de clasa a VIII-a care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, zece dintre aceştia provenind de la Colegiul „Emil Racoviţă”, iar nouă de la Colegiul Naţional.

Totodată au primit premii şi cei 11 elevi ieşeni care au luat media 10  la Bacalaureat, cei mai mulţi fiind absolvenţi ai Colegiului Naţional, respectiv cinci.

Tinerii au fost răsplătiţi cu diplome, plachete, cărţi, dar şi cu câte o tabletă, oferită de către Primăria Iaşi.

„Iaşul este un oraş de 10, iar elevii care au obţinut nota maximă la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat sunt emblema noastră. Respect performanţa şi apreciez enorm preocuparea continuă pentru educaţie. Aceste valori conduc spre excelenţă, iar ea deschide orizonturile”, a declarat primarul Iaşiului Mihai Chirica, potrivit News.ro.

Tot vineri, consilierii PNL au propus introducerea pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local a unui proiect de hotărâre pentru premierea acestor elevi cu câte 3.000 lei, însă iniţiativa a fost respinsă de către edilul Mihai Chirica.

 

Pe aceeași temă