FOTO. Dezastrul lăsat în urmă de niște elevi în programul „Școala altfel”

Data actualizării: Data publicării:
29694912_10160117341430468_5077511828609084035_n

Directorul unei companii de transport persoane și-a pus mâinile în cap după ce a văzut dezastrul lăsat de o clasă de elevi care au închiriat autocarul, ironic, pentru activități în programul „Școala altfel”.

„Colegul Ionuț Brăescu după o "cursă altfel" cu "școala altfel" din Focșani. Este cea mai bună oglindă a EDUCAȚIEI din România anului 2018, fie că vorbim despre învățământ sau familie. Adresez următoarea întrebare retorică: când vom începe să transportăm oameni?”, a scris Cosmin Nicolae, directorul unei companii de transport.

Fotografia postată joi seară pe Facebook s-a viralizat, adunând peste 2.600 de reacții și peste 8.000 de distribuiri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit Ministerului Educației, „Școala altfel” este un program național al cărui scop este să contribuie la dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socio-emoționale în rândul copiilor preșcolari și a elevilor. Programul are o durată de 5 zile consecutive lucrătoare în timpul anului școlar și poate fi derulat pe baza unei planificări ce rămâne la decizia fiecărei unități de învățământ.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri