Manualul INTEGRAL de educație fizică. Ce vă învaţă Laur şi Laura

Data actualizării: Data publicării:
manual sport

Controversatele manuale de educație fizică sunt gata de a pleca din tipografii spre școli. Pagini întregi de teorie, alături de fotografii sau scheme sunt elementele care se regăsesc în cartea după care, din această toamnă, profesorii de sport își vor organiza materia. În două imprimerii din țară, la Cluj şi Oradea, s-au tipărit deja zeci de mii de exemplare.

Într-una din tipografiile din Cluj Napoca se lucrează la foc continuu. Zeci de mii de manuale trebuie să fie gata la timp.

DESCARCĂ MANUALUL AICI

Mircea Giurgiu, director al imprimeriei Cluj-Napoca: „Licitația am câștigat-o împreună cu colegii de la Oradea. E vorba de 70.000 de exemplare de educație fizică și sport clasa a V-a. Am început lunea trecută la imprimare. Acum suntem la broșare și tăiere”.

manual 1
manual 1

 

GALERIE FOTO - Câteva din paginile manualului

În următoarele săptămâni, cărțile vor ajunge în școlile din toată țara.

Dacă pentru manualele de la alte discipline vor mai avea de așteptat, cel de educație fizică și sport va ajunge la timp pe băncile elevilor din clasa a cincea.

Definiții, fotografii, scheme, dar și teste pentru elevi se regăsesc în manual. Iar ghid le sunt două personaje - Laur şi Laura (conform imaginilor - n.red.) -, prin intermediul cărora autorii cărții vor să le dezvolte competențele specifice educației fizice și sportului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri