Greșelile unui Inspectorat Şcolar de ziua Educaţiei: În „zii” de sărbătoare, pentru „a sărbătorii”

Data publicării:
ISJ alba

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a sărbătorit Ziua Educaţiei la Casa de Cultură, printr-un spectacol, reprezentanţii Inspectoratului postând pe pagina de Facebook a instituţiei mai multe fotografii de la eveniment. Postarea lor conţine însă greşeli gramaticale, scriind verbul la infinitiv „a sărbători” cu doi „i”.

„La multi ani!!! De ziua Educaţiei, ne-am adunat cu mic cu mare la Casa de Cultură Alba Iulia, pentru a sărbatorii cadrele didactice ale judeţului nostru, într-un spectacol care face parte din Proiectului finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, Copilăria Uneşte România!!! Multumim oficialitătilor locale, judeţene si naţionale, care ne-au onorat astăzi în zii de sărbătoare, cu prezenţa. Domnului Ministru Sectretar de Stat Lixandru Florian Ionel, M.E.N, C.N.D.I.P.T , parteneri în proiect şi invitaţi din partea Instituţiei Prefectului, al Universitaţii 1Decembrie, Alba Iulia şi al Consiliului Judeţean.Eveniment organizat de doamna Inspector Şcolar General prof. Marcela Daramus”, este postarea de pe pagina de Facebook a Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba.

Ziua Educaţiei este sărbătorită în fiecare an pe 5 octombrie şi în această zi, conform contractului colectiv de muncă, în şcoli nu se fac cursuri, însă se organizează activităţi specifice.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri