IAŞI. Azi se afişează rezultatele de admitere la Universitatea „Al. Ioan Cuza”. La Fizică nu s-a înscris nimeni

Data publicării:
bacalaureat mediafax-1

Rezultatele vor fi afişate de 9 dintre cele 15 facultăţi, unde nu se dă examen scris. La Facultatea de Fizică, în schimb, rezultatele vor fi afişate mai târziu. Pentru că nu s-a înscris niciun candidat, dosarele pot fi depune şi luni.

În acest an, cea mai mare concurenţă este la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, dar şi la Facultatea de Drept, unde pentru cele 200 de locuri s-au depus de patru ori mai multe dosare.

Căutate sunt şi Facultatea de Filosofie şi Ştiinte Sociale, dar şi cea de Economie şi Administrarea Afacerilor, unde sunt trei candidaţi pe un singur loc.

Cinci facultăţi organizează examen de admitere, iar primii care dau test scris astăzi sunt cei care s-au înscris la Informatică. 610 candidaţi concurează pentru cele 275 de locuri cu taxă. Tot aici sunt 90 de locuri la buget.

Programa pentru testul scris este cea de la proba scrisă la Bacalaureat, iar nota pe care o vor obţine candidaţii reprezintă 50% din media de admitere. De asemenea, cei care au optat pentru specializarea Informatică în limba engleză vor susţine un interviu, care este probă eliminatorie.

Şi Facultatea de Medicina din Braşov organizează astăzi examen de admitere. Sunt 860 de candidaţi şi 340 de locuri disponibile. De exemplu, la medicină au fost depuse 450 de dosare pentru 150 de locuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri