Începe admiterea de toamnă la facultate. Universitățile au mii de locuri disponibile

Data publicării:
studenti admitere inscriere - captura - 29 iulie 2015

Absolvenţii de bacalaureat se pot înscrie până pe 10 septembrie, iar în perioada 11-13 septembrie vor susţine examenele de admitere.

Rezultatele finale vor fi afişate până pe 18 septembrie.

Universitatea din Bucureşti are aproape 250 de locuri libere subvenionate de stat, la mai toate facultăţile. Cele mai multe sunt la Teologie Ortodoxă: 86. La Filosofie sunt 37, iar la Ştiinţe Politice 28. În schimb, la Facultatea de Limbi Străine şi la cea de Geografie au rămas neocupate câte 8 locuri bugetate.

La Academia de Studii Economice mai sunt doar 250 de locuri, toate cu taxă. 

Universitățile din țară mai au încă mii de locuri neocupate.

La Universitatea Dunărea de Jos din Galați, în această sesiune sunt disponibile 394 de locuri la buget şi peste 1.100 locuri cu taxă.

Locuri sunt și la una dintre cele mai mari universități din Moldova, Universitatea de Agronomie din Iași. Sunt 236 de locuri, iar din acestea doar 13 locuri sunt bugetate. Cele mai multe sunt la specializarea zootehnie și la agronomie, învățământ la distanță.

Şi la Universitatea de Vest din Timisoara sunt libere 170 de locuri la buget și 2.200 cu taxă, iar Universitatea din Oradea pune la dispozitie 177 de locuri bugetate și 3354 de locuri cu taxă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri