Indecență la ora de engleză. O profesoară din Craiova le-ar fi povestit elevilor despre iubitul ei reîncarnat

Data publicării:
profesoaraenglish

Dacă se va dovedi că acuzaţiile părinţilor sunt reale, profesoara riscă să rămână fără dreptul de a preda. Deocamdată însă, atât comisia de anchetă a şcolii, cât şi cea a Inspectoratului Școlar Judeţean verifică spusele părinţilor şi, până vor avea un răspuns, profesoara va preda în continuare limba engleză.

Părinţii au fost cei care s-au plâns la conducerea liceului după ce au aflat că profesoara le spunea elevilor poveşti indecente despre un fost iubit de-al ei reîncarnat, îi punea să scrie eseuri despre plăceri carnale şi îi obliga să cumpere anumite cărţi.

Acum, profesoara a depus şi ea o plângere la poliţie pentru că se simte hărţuită de părinţi.

Carmen Miulescu predă engleza la Colegiul Carol I din Craiova de 15 ani. Profesoara a ajuns în atenţia conducerii unităţii de învăţământ după ce 19 părinţi au depus o plângere scrisă prin care o acuză că le vorbeşte indecent elevilor de la clasa a XI-a I. Unul dintre părinţi a povestit pentru Digi24 ce se întâmpla la ore, însă a vrut să îşi păstreze anonimatul.

„Pisicul Tomas a zis că este reîncarnare a unei foste iubiri de-a dânsei din vieţile anterioare. Şi-a dat dânsa seama de chestia asta când a văzut că pisicul o priveşte cu nesaţ când dânsa se pregăteşte de culcare seara, respectiv în momentul în care se dezbracă”, a spus mama unei eleve de la Colegiul Carol I.

Părinţii susţin că povestea pisicului a fost spusă de profesoară în faţa întregii clase. Iar aceasta nu este singura acuzaţie.

Doamna profesor a ridicat fusta unei eleve în clasa a IX-a, în momentul în care această elevă, din probleme financiare, s-a retras de la meditaţii”, a mai spus mama elevei.

Părinţii susţin că în urmă cu un an profesoara a obligat-o pe una dintre eleve să scrie un eseu despre plăcerile carnale. Familiile elevilor cer acum autorităţilor să ia măsuri. În caz contrar, îşi vor retrage copiii de la şcoală.

Acum rămâne să vedem, comisia de disciplină va investiga şi ne va da un răspuns”, spune Lucian Chilom, directorul adjunct al Colegiului Carol I.

Directoarea liceului recunoaşte că era la curent cu nemulţumirile elevilor, dar nu le-a luat în seamă.

Ştiţi, acum, nu putem să dăm crezare tuturor elevilor. Nu putem. Un profesor nu poate să fie pe placul a 40 de elevi”, a declarat Alexandrina Thorwachter.

Scandalul a izbucnit după ce elevii le-au povestit totul părinţilor, supăraţi că profesoara nu i-a lăsat să participe la o simulare gratuită pentru testul Cambridge. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri