Liviu Pop: Depun un proiect de lege ca să eliminăm calificativele în învăţământul primar

Data actualizării: Data publicării:
liviu pop
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop a declarat, luni, că vrea eliminarea calificativelor din învăţământul primar, evaluarea elevilor urmând să fie făcută după un model european.

liviu pop
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Întrebat ce părere are despre propunerea legislativă a deputatului PSD Cătălin Rădulescu de castrare chimică a pedofililor, Liviu Pop a spus că nu comentează pe acest subiect, dar că şi el are un proiect de lege prin care vrea eliminarea calificativelor din învăţământul primar.

„Şi eu o să depun un proiect de lege prin care vreau să eliminăm calificativele în învăţământul primar. Să nu mai fie calificative pentru elevi, dar asta este părerea mea. Până nu o să discut în interiorul grupului, nu o să pot să spun că depun iniţiativa legislativă. Evaluarea elevilor să se facă aşa cum există astăzi în unele ţări ale Uniunii Europene, pe alte criterii. E o discuţie mult mai amplă şi pentru asta trebuie schimbată legea educaţiei naţionale. Asta v-am dat un constrarăspuns la întrebarea... (despre castrarea chimică a pedofililor - n.r.)”, a declarat Liviu Pop.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri