Nicușor Dan anunță că va vota introducerea educației sexuale în școli: Ca societate avem o problemă mare a tinerelor rămase însărcinate

Data publicării:
elevi in fata scolii
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, se va afla miercuri și legea care prevede introducerea educației sexuale în școli. Nicușor Dan, candidatul Opoziției la Primăria Capitalei a spus la Digi24 că va vota această lege pentru că „este o chestiune care ține de educația unei societăți”.

„Legea asta are multe nuanțe. Eu voi vota pentru această lege. Noi, ca societate avem o problemă mare a tinerelor rămase însărcinate, iar asta (legea – n.red.) este un răspuns la această problemă”, a spus Nicușor Dan la Digi24.

Candidatul Opoziției la Primăria Capitalei este de părare că introducerea educației sexuale în școli „ Este o chestiune care ține de educația unei societăți”.

„Bineînțeles că există foarte multe discuții de nuanțe, despre vârstă, despre când să se facă asta, dar în esență, da. Este o chestiune care ține de educația unei societăți”, a adăugat Nicușor Dan.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri