Premiile de excelență pentru elevii cu rezultate deosebite la învățătură din Brașov 

Data publicării:
bv

 

La sfârşitul acestui an şcolar, peste 1800 de elevi, din clasele V-XII, care au obţinut premiile I, II sau III, vor fi recompensaţi de către Primăria Braşov. Pentru prima treapta a podiumului, Municipalitatea va oferi 300 de lei, alţi 200 de lei pentru locul al doilea şi 100 de lei, pentru cei clasaţi pe locul III. Duminică, începând cu ora 10.00, la Aula Universităţii Transilvania, va avea loc o gală de premiere a elevilor merituoşi, la care sunt invitaţi să participe toţi şefii de promoţie, la nivel gimnazial şi liceal, împreună cu profesorii şi părinţii lor. Elevii vor primi diplome de excelenţă din partea Municipalităţii şi premii din partea companiei RCS & RDS, constând în smartphone-uri, abonamente şi cartele gratuite de la Digi Mobil şi rucsacuri pentru laptop.

În 2014 am iniţiat acest proiect la nivelul municipiului Braşov ca, pe lângă premierea pe care o fac unităţile de învăţământ, Primăria şi Consiliul Local Braşov să adauge acestor premii şi o componentă financiară. Poate nu este foarte mult, dar este o recunoaştere, fiindcă vrem să le acordăm o atenţie deosebită elevilor care fac performanţă. Le mulţumesc, ca primar al Municipiului Braşov, şi în numele Consiliului Local Braşov, tuturor elevilor care au rezultate deosebite la învăţătură, dar şi domnilor profesori şi părinţilor care i-au susţinut pentru ca acest lucru să fie posibil.” a declarat primarul George Scripcaru.

Este cel de-al doilea an în care compania RCS & RDS se implică în proiectul “Premiile de excelenţă pentru elevii cu rezultate deosebite la învăţătură”. Urmărim să contribuim la recompensarea celor mai buni elevi din dorinţa de a-i răsplăti atat pentru rezultatele obţinute, dar şi pentru a-i motiva să înveţe mai mult şi mai eficient. Este foarte important pentru societate să existe implicare din partea companiilor, pentru a fi mai aproape şi a susţine viitorul reprezentat de tineri de azi.” a adăugat Valentin Popoviciu, Vicepreşedinte RCS & RDS.

Evenimentul va avea loc în Aula Sergiu T. Chiriacescu a Universităţii Transilvania din Braşov, unde sunt aşteptaţi toţi elevii care au obţinut rezultate foarte bune la învăţătură în acest an şcolar.

Despre RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania si Italia. Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de retransmisie programe de televiziune, dar si unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixa si mobila, internet mobil precum si servicii de continut video la cerere. Prin divizia Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii marca Digi, dar si de consultanta si asistenta permanenta. Compania detine singura televiziune de stiri din Romania in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii regionale, 4 canale de sport, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv, 4 posturi de radio: Pro FM, Digi FM, Music FM si Dance FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri