Sari la conținut

Primul Executive MBA oferit de către o universitate britanică, la „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca

Programul se adresează persoanelor care sunt în business de cel puţin trei ani. Acestea vor beneficia de experienţa 100% britanică în Cluj-Napoca. Cursurile vor fi susţinute la UBB de profesori de la University of Hull, iar curricula, stilul de predare şi de examinare sunt, de asemenea, după modelul britanic, se arată într-un comunicat al Universității Babeș-Bolyai din Cluj.

Diploma de absolvire este acordată de University of Hull. MBA-ul este acreditat internaţional de AMBA (The Association of MBAs), respectiv de The Association to Advance Collegiate Schools of Business, de cea din urmă beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de şcoli MBA din lume.

Directorul programului este dr. Andrew Taylor, cu aproape 20 de ani de experienţă ca antreprenor şi consultanţă în management.

Suntem încântaţi să lansăm acest parteneriat cu Universitatea Babeş-Bolyai privind Executive Education, reunind experienţa îndelungată a University of Hull cu avantajele de a studia în România. Acest parteneriat vine să completeze oferta noastră de MBA, prin colaborarea noastră cu UBB, o universitate de prestigiu. Anticipăm un interes mare din partea executivilor de calibru din zonă, pentru a-şi dezvolta educaţia şi abilităţile prin intermediul acestui program. Suntem nerăbdători să începem programul în februarie 2015”, a declarat profesorul Terry Williams, Decan al Hull University Business School.

Universitatea noastră are privilegiul de a găzdui primul Executive MBA oferit de către o universitate britanică, Hull University Business School, contribuind prin aceasta la procesul complex de schimbare a educației economice în România. Cursanții vor beneficia de aportul unor specialiști cu recunoaștere internațională în formarea și dezvoltarea capacităților manageriale”, a spus profesorul Ioan-Aurel Pop, rector al Universității Babeş-Bolyai. 

University of Hull are aproape 90 de ani de tradiţie şi, anual, peste 20.000 de studenţi. Conform Studiului National Student Survey realizat în 2013, în Marea Britanie, University of Hull este în top 10 – din cele 103 poziţii – privind gradul de satisfacţie a studenţilor. Aceştia apreciază la University of Hull calitatea predării, sprijinul academic din partea profesorilor şi sursele vaste de informare.

Care sunt cerinţele obligatorii pentru a studia la EMBA?

Pentru a urma cursurile acestui EMBA, este necesară îndeplinirea următoarelor condiţii: minim trei ani de experienţă în domeniul în care cursanţii au specializare, rezultate foarte bune la licenţă şi atestat de limbă engleză. Se poate aplica online, pe siteul programului: www.ubbee.ro. Durata programului este de 2 ani. Investiţia în studii este de 7.500 euro/an, sumă care poate fi achitată în rate.