Primul liceu din București care se întoarce la cursurile online după ce 41 de elevi și 11 profesori s-au infectat cu COVID-19

Data publicării:
Elevi pe holul unei școli
S-a decis împreună cu DSP să se suspende activitatea școlii timp de 10 zile, începând din 24 ianuarie. Cursurile vor putea fi organizate în continuare doar în regim online. Inquam Photos / Virgil Simonescu

Cursurile cu prezență fizică vor fi suspendate pentru zece zile la Colegiul Naţional „I. L. Caragiale” din București, începând de săptămâna viitoare, după ce 41 de elevi şi 11 profesori s-au infectat cu noul coronavirus, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Capitalei.

„Este vorba despre 41 de elevi şi 11 profesori infectaţi cu noul coronavirus”, a explicat purtătorul de cuvânt, potrivit Agerpres. „Cursurile s-au suspendat pentru că există un articol care prevede că la infectarea cadrelor didactice se decide, împreună cu DSP, care sunt măsurile de urmat şi dacă se impune suspendarea cursurilor pentru întreaga unitate.”

„Pentru că procesul instructiv-educativ era afectat, s-a decis împreună cu DSP să se suspende activitatea 10 zile, începând din 24 ianuarie. Astăzi au făcut demersurile. 24 este zi liberă”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar.

Cursurile vor putea fi organizate în continuare doar în regim online.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri