Profesori de la Harvard și Stanford pentru studenții români

Data actualizării: Data publicării:
studenti - GettyImages - 10 iulie 2015-4

Profesori universitari de la Harvard, Stanford și UC Berkeley vin în România pentru a-i îndruma pe cei mai talentați tineri români.

studenti - GettyImages - 10 iulie 2015-2

Zeci studenţi în țară sau în străinătate, profesionişti şi antreprenori participă în această vară la Aspire Academy, cel mai prestigios program de leadership din România

Termenul de înscriere s-a extins până pe 23 aprilie! Dacă vrei să te numeri printre studenții care vor să facă o schimbare în România și în lume, încă mai poți aplica la Aspire Academy.

Programul va avea loc pe 14-21 Iulie și le va oferi participanților acces la cursuri și seminarii construite pe formatul universităților din SUA. Profesori distinși de la instituții de renume precum Harvard, Stanford și UC Berkeley vin la Aspire Academy pentru a-i îndruma pe studenții români către leadership autentic.

Pentru a ajunge un lider trebuie să dobândeşti câteva calităţi şi valori, iar leadership-ul se învaţă”, spun profesorii americani de la Stanford şi Harvard care vin în România să predea cursuri de leadership tinerilor înscrişi la Academia Aspire.

Studenţii de aici sunt entuziasmaţi, vor să înveţe, sunt ambiţioşi. Îi învăţăm despre leadership, cum pot să devină lideri, să se înţeleagă pe ei şi pe cei din jur. Printre calităţile pe care le are un lider se remarcă puterea de a motiva oamenii inspirându-i să realizeze un obiectiv, nu forţându-i să facă asta”, spune Phil Malone, profesor de Innovation and Intellectual Property la Stanford University.

Studenţii sunt extraordinari, au toate calităţile pe care le au şi studenţii mei de la Harvard şi de la Stanford. Sunt implicaţi, activi şi lideri în sensul în care sunt pregătiţi să facă schimbare în lume, să aibă o carieră de succes. Sunt onorată să fac parte din viaţa lor”, a spus unul dintre profesorii Aspire, Luciana Herman, care predă Public Policy la Universitatea Stanford şi care a predat 20 de ani la Harvard cursuri de retorică politică.

Comunitatea Aspire Academy reunește peste 500 de tineri care ocupă poziții de leadership în comunitatea lor, și-au deschis propria afacere sau lucrează la o companie de success. Network-ul Aspire se întinde și în străinătate, participanții provenind din peste 20 de țări din Europa și alte continente.

Aspire Academy va avea loc pe 14-21 iulie, la Poiana Brașov. Cei care vor să participe se pot înscrie până pe 23 aprilie la adresă www.aspireacademy.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri