Profesorii din Galați au fost invitați să participe la un curs de numerologie. Invitația vine chiar de la șefa Inspectoratului Școlar

Data actualizării: Data publicării:
Profesorii din Galați au fost invitați să participe la un curs de numerologie
Profesorii din Galați au fost invitați să participe la un curs de numerologie. Foto: GettyImages

Noul inspector general al judeţului Galaţi, Selena Costea, a trimis o adresă cadrelor didactice prin care le invită să participe la proiectul online „Numerologia - o 9 legătură între dascăl şi elev”. Adresa are antetul Inspectoratului şcolar, iar proiectul este iniţiat de o asociaţie a numerologilor.

Conferinţa promovată de inspectoratul gălăţean se va desfăşura vineri seară, în mediul online, iar invitaţia este adresată cadrelor didactice din învăţământul formal şi alternativ, relatează Mediafax.

Şefa IŞJ Galaţi susţine că nu a militat pentru studierea numerologiei în şcoli.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Din moment ce solicitarea a venit pe cale oficială era firesc să facem acest demers (...) Nu am propus studierea numerologiei în şcoli”, a spus eaîn cadrul unei conferinţe de presă.

Fostul inspector general, Onuţ Atanasiu, spune că zilnic, pe adresa inspectoratului sosesc numeroase solicitări asemănătoare, acestea fiind redirecţionate către profesori fără antetul instituţiei.

Hârtii cu anunţuri care se ţin de tot felul de asociaţii, fundaţii sau chiar persoane, legate de tot felul de activităţi, vin în fiecare zi la inspectorat. Sigur, poţi să le trimiţi sau să nu le trimiţi mai departe. Ei asta cer, să le trimiţi mai departe. De obicei nu poartă antetul, dar nu este o chestie nouă. Eu nu aş fi trimis-o cu adresă de înaintare”, a explicat Atanasiu

Numerologia utilizează matematica astrală şi serveşte astrologilor pentru definirea destinului uman, potrivit numerologilor. Nu este însă considerată o știință.

Selena Costea, învăţătoare la Şcoala Gimnazială Nr. 2 din Lieşti, a fost numită inspector şcolar general adjunct în luna iunie a anului trecut, cu susţinerea Partidul Național Liberal, relatează publicația Viața Liberă din Galați. Ea conduce Inspectoratul Școlar Județean Galați, cu mandat provizoriu, din data de 21 decembrie 2020, după ce Onuţ Atanasiu, fostul inspector general, a fost nevoit să renunţe la funcţie, deoarece a fost ales deputat.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri