TIMIŞOARA. Mii de locuri libere în universităţi pentru sesiunea de admitere din toamnă

Data publicării:
ilustr-admitere

Universitatea de Vest din Timișoara ocupă primul loc în clasamentul instituțiilor de învățământ superior cu cele mai multe locuri disponibile pentru sesiunea din toamnă. A pus la dispoziţia absolvenților de liceu în acest an aproape 2.000 de locuri bugetate şi alte 4.000 de locuri în regim de taxă.

În prima sesiune s-au înscris la facultățile de aici puțin peste 4.000 de candidaţi. Dintre aceștia, 1.800 au fost admiși la fără taxă. Au rămas astfel disponibile pentru toamnă 200 de locuri la buget și aproape 2.000 cu taxă.

Universitatea Politehnica Timișoara a avut disponibile, la admiterea din iulie, peste 2.200 de locuri bugetate și aproximativ 1.000 de locuri în regim de taxă. Situația de aici este asemănătoare cu cea a Universității de Vest. Astfel, sunt disponibile aproximativ 300 de locuri la buget pentru sesiunea de admitere de toamnă.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului a avut disponibile, în sesiunea din vară, aproape 1.400 de locuri, dintre care 600 la buget. Pentru examenul din toamnă mai sunt disponibile aproximativ 200 de locuri bugetate, și 300 cu taxă.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri