VIDEO. Grădinița în care cade tavanul

Data publicării:
tavan

În urma unei ploi torenţiale, în tavanul din baia copiilor de la Grădiniţa numărul 23 din Constanţa a apărut o gaură de aproape jumătate de metru.

Dana Elisei, director Grădiniţa nr.23: „Este ţigla pusă fără izolaţie. Ţigla pusă şi prinsă doar în anumite locuri. De la vânt, de la vijelii a picat, s-a spart”.

Conducerea grădiniţei a găsit o soluţie temporară pentru a-i proteja pe copii, iar locul unde a căzut tavanul a fost acoperit cu bucăţi de polistiren”.

Apa infiltrată prin acoperiş a afectat şi pereţii din bucătărie şi de pe holuri, iar problemele nu sunt noi. Conducerea grădiniţei a cerut primăriei bani pentru reparaţii încă din 2012. Au primit abia acum, după ce a căzut o bucată de tavan.

Dana Elisei: „Bănuiesc că au fost şi alte unităţi mai prioritare faţă de această unitate”.

Decebal Fagădău, primarul interimar al Constanţei: „Am alocat această sumă cu urgenţă, 75.000 de lei, să se poată remedia problema."

La Grădinița Nr. 23 din Constanța sunt înscriși 100 de copii. Imobilul a fost renovat în 2005, cu fonduri de la Banca Mondială, însă în proiect nu a fost inclus și acoperișul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri