VIDEO şocant. Învăţătoare, către copii: "Pentru mine eşti gunoi în clasa asta!"

Data publicării:
copii scoala

Încă un dascăl suprins în timp ce face educaţie cu urlete şi cuvinte grele. O învăţătoare din Braşov a fost înregistrată în timp ce îşi umilea elevii de clasa a doua. Mai multi părinţi revoltaţi au venit la şcoala unde predă învăţătoarea ca să ceară explicaţii. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar au început o anchetă în acest caz însă, fiind la prima abatere, dascălul şi-ar putea păstra catedra.

„De ce pleci la 11.00? De ce pleci, mă, la 11.00? Taci, măăă! Măăă! Băi, eşti numai cu glasul! Vezi că îţi trag una de nu te vezi! Ia să văd, care e ăla care nu ştie? Numai tu, tu şi cu gura înainte! Vezi că ai o problemă! O să devii un copil depresiv dacă eşti aşa, numai tu, numai tu, egoist!” - înregistrare.

Totul a ieşit la iveală după ce un părinte, care a observat schimbări în comportamentul copilului său, a înregistrat-o pe femeie. Şi ceilalţi părinţi susţin că şi copiii lor se întorceau de la şcoală timoraţi.

Părinte: „Noi aveam de gând ca săptămâna următoare să îl ducem la psiholog pentru un comportament neadecvat faţă de familia lui şi de sora lui mai mică, un comportament foarte violent, în afară de asta, noaptea are coşmaruri”.

Ceilalţi părinţi au fost îngroziţi de modul în care femeia le vorbea elevilor.

Părinte: „Păi <gunoiule>, <nesimţitule>, <vei deveni un copil depresiv>, cred că astfel de cuvinte nu ar trebui să se regăsească pe buzele niciunui om”.

Pe înregistrări se aude cum învăţătoarea îi ameninţă, îi jigneşte şi îi umileşte pe anumiţi copii în faţa întregii clase: „Ia vino, mă, încoa', la mine! Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat, tragi un fund după tine!... Unde ţi-e lucrarea? Au fost două absenţe...Iar îmi spui că fac scădere? Uită-te, dracului, aici! Unde dracului te uiţi? Taci, măi, din gură! Nu mai sări, măi, cu gura! Măi, nesimţitule! Pentru mine eşti gunoi în clasa asta!”

Părinţii speră ca inspectoratul să ia măsuri, în caz contrar, unii dintre ei vor să îşi mute copiii la alte şcoli.

Părinte: „A fost făcut nesimţit. M-a şi întrebat: <mami dacă am fost făcut nesimţit înseamnă că sunt un copil rău?> (Rep.: Aveţi de gând să vă mutaţi copilul?) Sincer, luăm în calcul şi varianta asta”

Inspectoratul Şcolar a deschis o anchetă în acest caz, iar o comisie a fost deja la şcoală şi a stat de vorbă cu învăţătoarea.

Carmen Andrei, directorul şcolii: „Urmează să facem o cercetare, am aflat de foarte puţin timp despre acest filmuleţ, urmează ceea ce este normal să se întâmple”.

Ariana Bucur - inspector şef IŞJ Braşov: „Doamna învăţătoare susţine că nu este vocea dumneaei.

Categoric vom duce până la capăt această Investigaţie”.

Învăţătoarea nu a putut fi contactată pentru a comenta situaţia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri