VIDEO. Un elev a spart o tablă cu sabia. A folosit-o ca pe o suliță

Data actualizării: Data publicării:
tabla sparta cu sabia

Imagini revoltătoare surprinse într-o şcoală din Botoșani. Un elev violent a distrus tabla din clasa în care se afla. Șeful ISJ Botoșani a declarat în presa locală că nu ar fi vorba despre o sabie, ci mai degrabă despre o bucată de fier.

Actualizare. Imaginile au fost surprinse la Colegiul „Gheorghe Asachi” din Botoșani. Inițial existau informații că incidentul a avut loc într-un liceu din Slatina.

Conducerea unității de învățământ a informat Inspectoratul Școlar Județean și urmează să fie luate măsuri.

Gabriel Hârtie, inspector general al IȘJ, a declarat, potrivit Monitorul de Botoșani, că elevii sunt în clasa XI-a și urmează ca o comisie să stabilească gradul de vinovăție al fiecărui elev.

„Școala s-a sesizat încă de ieri (joi, n.red.), vizavi de acel incident. Există o comisie acolo, se verifică toate aspectele, iar elevii care se fac vinovați vor suporta consecințele regulamentului școlar. Paguba a fost deja recuperată, din ceea ce ni s-a transmis de la unitate de învățământ, în sensul că s-a dat comandă de o altă tablă, cheltuielile fiind suportate de cei care au produs paguba. Directorii au intrat în posesia acelei filmări care a apărut în spațiul virtual, nu prea pare o sabie din ceea ce au spus, ci mai degrabă o bucată de fier. Se poartă discuții cu toți copiii care au fost în clasă și se va elucida cazul”, a declarat Gabriel Hârtie, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean.


Sub privirile amuzate ale colegilor, care-l încurajau să continue, adolescentul nu s-a lăsat până nu a făcut praf tabla. A lovit-o de mai multe ori cu o sabie şi a spart-o în mai multe locuri.

Cei de lângă el au filmat întreaga scenă şocantă şi nu au părut deloc deranjaţi de ce făcea tânărul.

Cel mai probabil, aceste scene s-au întâmplat într-o pauză, niciun profesor nu se vede pe filmare. Cel care a încărcat imaginile pe internet susţine că incidentul ar fi avut loc într-un liceu din Slatina.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri