Protest la școala din Pitești. Ce spun părinții copilului cu ADHD

Data actualizării: Data publicării:
protest elevi pitesti

Protest la o şcoală din Piteşti. 29 de elevi de clasa a şaptea refuză să mai intre la ore până când un coleg, pe care-l consideră prea agresiv, nu va fi mutat la altă şcoală. De cealaltă parte, părinţii băiatului cu nevoi speciale spun că, de fapt, copilul lor este cel marginalizat.

Protestul celor 29 de elevi de clasa a şaptea de la Şcoala „Ion Luca Caragiale" din Piteşti a început la ora 08.00, atunci când ar fi trebuit să intre la ore. Însoţiţi de părinţi, copiii au stat în faţa cancelariei cu pancarte în mâini. Ei au cerut mutarea la altă şcoală a unui coleg, pe care îl acuză că îi agresează fizic şi verbal.

Părinţii băiatului cu nevoi speciale spun că de fapt colegii lui sunt cei care nu îl acceptă în colectivitate si nu vor sa-si mute copilul. Părinţii celor 29 de elevi au depus plângeri şi la Inspectoratul Şcolar Argeş.

Pentru a vedea dacă într-adevăr comportamentul elevului este agresiv, conducerea Inspectoratului Şcolar Argeş a trimis la şcoală o comisie de anchetă. Până nu se va lua o decizie, colegii băiatului sunt hotărâţi să nu mai intre la ore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri