Educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fetiţa a fost condamnată definitiv la 18 ani și 8 luni de închisoare

Data actualizării: Data publicării:
oana net

Educatoarea Oana Neţ, care şi-a ucis în luna martie a anului trecut fetiţa de doar patru ani, după ce soţul i-a spus că vrea să divorţeze, a fost condamnată de Curtea de Apel Timişoara la 18 ani şi 8 luni de închisoare. Sentinţa este definitivă, relatează News.ro. 

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au condamnat-o pe Oana Neţ la 18 ani şi 8 luni de închisoare pentru violenţă în familie (omor asupra unui membru de familie).

Totodată, magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara au decis ca Oana Neţ să plătească fostului soţ suma de 60.000 de euro, reprezentând daune morale, aceasta deşi suma iniţială solicitată de acesta fusese cu mult mai mare.

Sentinţa este definitivă.

În decembrie 2018, Tribunalul Timiş o condamnase pe Oana Neţ la 12 ani de închisoare şi plata sumei de 60.000 de euro fostului soţ, reprezentând daune morale.

Femeia de 38 de ani se afla în arest preventiv încă din luna martie 2018 şi este încarcerată în Penitenciarul Arad.

În seara zilei de 13 martie 2018, femeia şi-a omorât fetiţa, înecând-o în cada plină cu apă. Fapta s-a produs în baia locuinţei sale din cartierul Ronaţ din Timişoara, după ce încercase să-i taie venele. Apoi a sunat la 112 şi şi-a mărturisit crima, nu înainte de a înghiţi erbicid.

Le-a spus anchetatorilor că nu are o explicaţie logică pentru ceea ce a făcut şi că înainte de momentul crimei a fost măcinată de gândul divorţului de soţ.

Oana Neţ era educatoare la grădiniţa din localitatea Murani şi cu doar o lună înainte de a-şi ucide copilul renunţase la serviciu în încercarea de a-şi găsi un alt loc de muncă în Timişoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri