Foto Exclusiv Elena Udrea a plecat din Costa Rica. A aterizat la Frankfurt

Data actualizării: Data publicării:
elena-udrea-aeroport-costa-rica (1)

Elena Udrea a plecat din Costa Rica şi s-a îndreptat spre Europa, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate fostului ministru. Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru spune că acum câteva zile, Udrea şi-ar fi informat apropiaţii din Costa Rica cu privire la o plecare spre Londra.

„Din informaţiile noastre - în sensul că nu a vorbit cu nimeni, din ce ştim noi - ea trebuia să se îmbarce pentru Londra. Ea trebuia să se îmbarce pentru Londra şi să se întoarcă în Costa Rica. Dar faptul că poza a surprins-o împreună cu mama şi copilul ei a schimbat planul de acum 2-3 zile. (...) Din punct de vedere al legii din Costa Rica, ea nu are voie să se întoarcă în ţara de origine. (...) Din zvonurile din Costa Rica ce ştiu eu, intenţia ei nu mai era să stea (în Costa Rica, n.r.), intenţia ei era să renunţe la aplicaţia de refugiu şi să întoarcă în România în ideea în care ea spune că nu mai are nicio treabă cu legea şi nici că cei din România i-ar pregăti ceva gen Radu Mazăre, să scoată din sertare nu ştiu ce. (...) Dacă este în avionul de Londra, vă dau scris că se întoarce în Costa Rica”, a declarat omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, apropiat al lui Udrea şi care a trăit mai mulţi ani în Costa Rica. Precizările vin după ce Antena3 a prezentat imagini cu Elena Udrea într-un avion.

Un telespectator Digi24 a surprins-o pe Elena Udrea în aeroportul din San Jose, alături de mama și fetița sa. Cele trei s-au îmbarcat la clasa economică în zborul spre Frankfurt.

Fostul ministru se află în Costa Rica de la începutul anului 2018.

Elena Udrea a fost arestată, în octombrie anul trecut, (odată cu Alina Bica) în Costa Rica din 3 octombrie, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României.

Însă au fost eliberate în preajma Crăciunului, după decizia CCR privind completurile de 5 judecători.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri