Elena Udrea, condamnată definitiv, este elogiată într-un pictorial în care apare aproape dezbrăcată

Data actualizării: Data publicării:
udrea alexandrov

Condamnată definitiv la șase ani de închisoare cu executare în România, Elena Udrea apare astăzi pe prima pagină a revistei Viva, fiind prezentată drept o ”femeie care a vrut să conducă România și care acum trăiește în exil”. Pe copertă, Elena Udrea este protagonista unui pictorial provocator, în care apare aproape dezbrăcată, însărcinată în luna a șaptea.

Potrivit Pagina de Media, pe prima pagină a revistei, Elena Udrea "trăiește în exil". Nu se precizează nimic despre faptul că a fugit din țară în timpul procesului. Nici că a fost condamnată. Aceste precizări lipsesc și din textul publicat pe site de redactorul-șef.

„Povestea ei, spusă în exclusivitate pentru revista VIVA!, e povestea tuturor femeilor din lume. Frica, bucuria, zilele lungi, nopțile albe, speranțele, primele bătăi ale celeilalte inimi. Și întrebarea Elenei Udrea, întrebarea eternă despre misterul extraordinar al vieții. „Cine este ființa care vine în viața mea? De ce m-a ALES pe mine?”, a declarat redactorul-șef al publicației.

„O fetiță se pregătește să devină marea iubire a femeii care a vrut să conducă România și care acum trăiește în exil”, este

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri