Elev de 14 ani bătut în școală de trei femei

Data actualizării: Data publicării:
elev

Un elev de clasa a 5-a a fost bătut cu pumnii şi picioarele de trei mame ale unor colegi de clasă, chiar pe holul şcolii. Copiii care se aflau în pauză au filmat scena cu telefonul mobil şi i-au trimis-o mamei băiatului. Femeile au atacat-o şi pe sora mai mare a băiatului, după ce aceasta a încercat să intervină. Acum, mama copiilor a făcut publice imaginile pe o reţea socializare şi cere dreptate.

ACTUALIZARE 9.10: Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat luni la școala Dan Barbilian din Constanța.

"S-a deschis o anchetă penală de poliție. Mămicile nu aveau dreptul să-și facă singure dreptate, chiar dacă elevul ăla e unul problemă. Era monitorizat de psihologul școlii, sunt tot felul de anchete făcute în timp, comisie de violență, de disciplină. Dar asta nu justifică cu nimic ce s-a întâmplat ieri la etaj 2.

Filmuleț există, prezentat poliției. E și o ancheta a noastră. Am avut disctuții cu directoarele. Au fost colegi de la ISJ acolo, luăm documentele și tot ce s-a întâmplat anterior, să vedem cum a fost monitorizat copilul, la nivelul CA se va lua și o decizie

Școala are gardian. Era perioada pauzei, în pauză gardianul supraveghea curtea, de aia. Măsuri de securit în ceea ce privește serviciul pe care trebuie să-l desfășoare progesorii la nivelul holurilor și al școlii," a declarat Petrică Miu, șef ISJ Constanța.
 

Incidentul a avut loc luni după-amiază la o școală din Constanța. Trei mame au intrat în școală și au bătut un elev de 14 ani. Conducerea școlii spune că acest băiat este un elev problemă, fiind lăsat corigent și repetent de mai multe ori și a provocat mai multe incidente în școală.

Mamele au intrat în școală pe motiv că vor să depună o reclamație împotriva acestui copil. Însă, după ce au depus această reclamație, au mers la sala unde se afla elevul și l-au bătut. O profesoară a intervenit și a reușit să-i despartă.

Întregul incident a fost filmat de elevi, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri