Elevii unui liceu din Tulcea vor învăța pentru cel puțin două săptămâni în capela mortuară

Data actualizării: Data publicării:
Elevii liceului din Isaccea invata in capela mortuara
Foto: Tulcea Noastră

Elevii din Isaccea, un oraș din județul Tulcea, vor învăța pentru o perioadă la capela mortuară. Liceul se află în plin proces de renovare de mai bine de şase luni, scrie publicația Tulcea Noastră.

Prefectul județului Tulcea, Cristian Iordan, susține că elevii, mai ales cei care încep pentru prima dată școala, nu pot învăța într-o capela mortuară, însă primarul orașului Isaccea, Anastase Moraru, îl contrazice, spunând că soluția, aprobată în Consiliul de Administrație al liceului Constantin Brătescu împreună cu Asociația de Părinți, „este foarte bună”, astfel încât copiii să poată merge la școală, potrivit Europa FM. Decizia a primit chiar binecuvântarea Parohiei Isaccea.

Trei milioane de copii au început astăzi școala, în condiții speciale, în plină pandemie de COVID. Dintre aceștia, 100.000 nu și-au putut ocupa locul în bancă, ci vor face școală de acasă, online. Asta la nivel teoretic, pentru că în practică nu toți au tablete și acces la internet, deși autorităţile s-au lăudat toată vara că aceste aspecte vor fi rezolvate până la primul clopoțel.

Elevii care vor avea șansa de a merge la școală o vor face alternativ, cei mai mulţi dintre ei, sau în integralitate, în cazul şcolilor din zonele verzi.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri