Elon Musk îl trolează pe senatorul Bernie Sanders pe Twitter: „Tot uit că încă mai trăiești”

Data actualizării: Data publicării:
elon musk bernie sanders
Elon Musk și Bernie Sanders. Foto: Profimedia Images/Twitter

Elon Musk, fondatorul Tesla şi cel mai bogat om din lume revine cu un nou mesaj ironic pe Twitter, de data aceasta la adresa senatorului democrat Bernie Sanders. „Tot uit că încă mai trăiești”, a scris miliardarul, ca răspuns la postarea lui Sanders potrivit căreia „trebuie să cerem celor extrem de bogați să-și plătească taxele", informează CNN.

„Tot uit că încă mai trăieşti”, a răspuns Elon Musk pe Twitter duminică dimineaţă la mesajul postat de senatorul democrat Bernie Sanders, în care politicianul cerea ca cei extrem de bogaţi să-şi plătească echitabil taxele.

„Vrei să vând mai multe acțiuni, Bernie? Trebuie doar să spui …”, a adăugat Musk, o oră mai târziu.

Elon Musk a vândut în ultima săptămână acțiuni Tesla în valoare de 6,9 ​​miliarde de dolari și cu siguranță se încadrează perfect în descrierea lui Sanders, fondatorul Tesla și SpaceX fiind cea mai bogată persoană din lume, având o avere netă de 285 de miliarde de dolari, conform indicelui Billionaires de la Bloomberg.

În urmă cu o săptămână, Musk și-a întrebat urmăritorii de pe Twitter dacă ar trebui să-și vândă 10% din acțiunile pe care le deține la compania Tesla, pentru a plăti taxe, iar 58% dintre respondenţi au răspuns afirmativ.

În calitate de președinte al comisiei de buget a Senatului, Sanders a propus o taxă anuală pentru cele mai bogate persoane. Potrivit acestuia, în urma taxării celor mai bogate persoane s-ar strânge aproximativ 4,35 trilioane de dolari în următorul deceniu, iar averea miliardarilor s-ar înjumătăţi în 15 ani.

Citește și: Adevărul despre miliardarii care trăiesc pe datorie. De ce și-a vândut Elon Musk acțiuni la Tesla

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri