Emy, dansatoarea din clipurile maneliștilor, candidată pe post de inspector la DSP București. Precizările instituției

Data publicării:
Dansatoarea Emy
Dansatoarea Emy

Emy, dansatoarea din videoclipurile mai multor maneliști, al cărei nume oficial este Maria Emylia Florescu, va ocupa funcția de inspector de specialitate debutant, în cadrul Direcției de Sănătate Publică București, potrivit B1TV.

Instituția ar fi permis depunerea dosarelor pentru acest post în doar 48 de ore, astfel că doar cine ştia de existența lui putea să se aplice într-un timp atât de scurt, potrivit sursei citate, care mai precizează că în urma selecției dosarelor au rămas 11 candidați pentru un post de inspector, iar Maria Emylia Florescu a obţinut punctajul de 93,33 la interviul pentru ocuparea postului, mai mult decât un medic stomatolog și unul de medicină generală.

DSP București spune însă că nu ar fi încheiat contract de muncă cu Maria Emylia Florescu și că „postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență în specialitatea și ale cărui condiții specifice de ocupare le îndeplinește orice absolvent de studii superioare, din specialitățile enumerate în anunț.”

În anunţul de angajare, DSP Bucureşti solicita o diplomă de licență în domeniul economic, juridic sau tehnic, iar studiile Mariei Emylia Florescu sunt în managementul turistic, la o universitate privată. Experiența profesională este în domeniul artistic.

Comunicatul integral emis de DSP

Pentru acoperirea deficitului de personal existent, în raport cu situația epidemiologică actuală și rolul pe care DSPMB îl are în gestionarea situației de criză în Municipiul București, în data de 6 noiembrie 2020 au fost publicate pentru ocupare fără concurs un număr de 12 posturi vacante, în conformitate cu prevederile Ordinul Ministerului Sănătății nr. 905/2020 pentru aprobarea Metodologiei privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Ministerului Sănătății și unităților aflate în subordinea, coordonarea și sub autoritatea Ministerului Sănătății, inclusiv funcțiile publice de execuție și conducere, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art. 11 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Posturile publicate în vederea ocupării fără concurs au fost ocupate în proporție de 67%, fiind încheiate contracte individuale de muncă pe perioadă determinată, respectiv cu o durată de cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

Potrivit Art. 5 din metodologia de ocupare a posturilor fără concurs, menționată mai sus, termenul de depunere al dosarelor este de 2 zile lucrătoare de la data publicării anunțului.

Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență în specialitatea și ale cărui condiții specifice de ocupare le îndeplinește orice absolvent de studii superioare, din specialitățile enumerate în anunț.

Activitatea desfășurată de angajații din Serviciului Administrativ și Mentenanță nu are legătură cu activitatea medicală sau de specialitate a Direcției de Sănătate Publică.

Totodată, precizăm faptul că Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București nu a încheiat un contract individual de muncă cu Dna. Florescu Maria Emylia, prin urmare acesta nu este angajata Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri