Eugen Iancu (Colectiv): Merg la protest pentru că o femeie a murit de foame, dispărută în curtea unui spital

Data publicării:
eugen iancu_fb

Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, și-a anunțat prezența la protestul românilor din diaspora, de vineri, față de PSD. El amintește sloganul „Corupția ucide”, strigat de sute de mii de oameni pe străzi după tragedia în care și-a pierdut fiul, Alexandru, și prezintă cazul femeii care a fost găsită moartă, după 6 zile, în curtea Spitalului „Obregia”.

eugen iancu
Eugen Iancu Foto: captură Digi24

„Astăzi am fost întrebat care este motivul pentru care vreau să merg la miting pe 10 august. Am spus motivul meu, pe care unii dintre voi îl știți cu siguranță, dar acum tocmai ce am citit o știre despre pacienta găsită moartă după 6 zile de la dispariție, în curtea spitalului bucureștean Alexandru Obregia aflat în subordinea primăriei capitalei, a primarului general care risipește banii municipiului pe toate porcăriile posibile, aducătoare de voturi (crede dumneaei). Ei bine, știți de ce a murit acea sărmană bolnavă? De foame. Da, în 2018 in București, capitală europeană, într-un spital, o pacientă dispărută și necăutată de nimeni este găsită după 6 zile de la dispariție, moartă de foame în boscheții din curtea spitalului. A auzit cineva ca primaria capitalei să îsi prezinte scuzele, demisiile? Corupția ucide. Indiferența ucide. 10 August - Nu indiferenței, Nu corupției”, a scris Eugen Iancu, într-un mesaj pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Miercuri, o femeie de 63 de ani internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” şi dată dispărută de către familie din 2 august a fost găsită moartă, în curtea unităţii medicale. Potrivit informațiilor publicate astăzi de Libertatea, femeia ar fi murit de foame.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri