Eurovision 2019. România, cotată cu șanse sub 1% de câștig. Ester Peony, pe ultimele locuri în topul caselor de pariuri

Data actualizării: Data publicării:
Reprezentanta României la Eurovision 2019 este Ester Peony
Reprezentanta României la Eurovision 2019 este Ester Peony, cu piesa „On a Sunday” | Foto: Agerpres

Piesa cu care România va participa la Eurovision 2019 se situează pe ultimele locuri în topul preferințelor pariorilor, fiind cotată cu șanse slabe și să intre în finala Eurovision, care va avea loc sâmbătă, la Tel Aviv, în Israel.

Ester Peony Eurovision 2019 on a sunday
Reprezentanta României la Eurovision 2019 este Ester Peony, cu piesa „On a Sunday” | Foto: Agerpres

Piesa lui Ester Peony, „On a Sunday”, cu care România speră să se califice joi în finala Eurovision 2019 este pe locul 29 din 34 în cotațiile pariorilor, pe Eurovisionworld.com, având șanse mai mici de 1% pentru a câștiga concursul.

În schimb, piesa „Arcade” a lui Duncan Laurence, reprezentantul Olandei, este cotată cu 28% șanse de a se situa pe primul loc în finala Eurovision 2019. Pe al doilea loc se situează John Lundvik, reprezentantul Suediei, cu melodia „Too late for love”, cotat cu 13% șanse la trofeul Eurovision. Podiumul este completat de Kate Miller-Heidke, reprezentanta Australiei, a cărei piesă, „Zero Gravity”, are șanse de 9% de câștig.

La polul opus, după România, cele mai slabe cotații le au Irlanda, Croația, Moldova, Lituania și Letonia.

Topul se va modifica din nou joi seara, când va avea loc a doua semifinală a concursului Eurovision 2019, cea în care și România va încerca să obțină un loc în finala de sâmbătă.

„On a Sunday” este melodia cu care concurează Ester Peony, reprezentând România la Eurovision 2019:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri