120 de persoane dintr-un supermarket, evacuate din cauza unui miros puternic. 8 persoane prezintă greţuri şi ameţeli

Data actualizării: Data publicării:
112

Peste 120 de persoane care se aflau într-un supermarket din Ploieşti au fost evacuate, joi seară, din cauza unui miros puternic, persistent. Opt persoane prezintă greţuri şi ameţeli, fiind evaluate de medici.

ACTUALIZARE 22:55 - Măsurătorile efectuate la supermarketul din Ploieşti care a fost evacuat, joi, din cauza unui miros persistent, nu au indicat nimic suspect, posibil ca la subsol să se fi pulverizat spray de autoapărare, informează ISU Prahova.

Conform sursei citate, măsurătorile au arătat că nivelul de oxigen se află în limite normale.

„Dacă exista o substanţă periculoasă, modifica concentraţia de oxigen, dar aparatul a indicat că oxigenul se află în limite normale. Posibil ca la subsolul clădirii să se fi pulverizat un spray de autoapărare”, precizează ISU Prahova.


„Pompierii militari asigură măsurile specifice de protecţie la magazinul Big din Ploieşti, ca urmare a manifestării unui miros persistent, încă necunoscut la subsolul magazinului. Aproximativ 120 de persoane aflate în supermarketul de la parterul centrului comercial vor fi evacuate preventiv”, a transmis, joi seară, ISU Prahova.

Pompierii au precizat că opt persoane manifestă o stare de rău, cu ameţeli şi greţuri, motiv pentru care se află în ambulanţe pentru a fi evaluaţi medical.

La faţa locului acţionează mai multe autospeciale.

Echipe ale furnizorului de gaz, dar şi specialiştii ISU fac măsurători pentru a stabili provenienţe mirosului.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri