14.000 de euro plătește o primărie pentru site-ul unui cinematograf din oraș

Data publicării:
site

O firmă de software din Ploiești a obținut acest contract pentru aproape 14.000 de euro. Conducerea primăriei Suceava motivează suma de achiziționare a site-ului prin faptul că este o platformă complexă, care are incluse și două aplicații pentru utilizarea pe mobil.

„Acest site cuprinde și interfața din spatele acestui site prin care se fac plăți on-line securizate către bancă pentru că nu ne putem juca cu un site de doi lei să te joci cu cardurile oamenilor și legătura tot timpul cu casa de bilete, cu sistemul de turnicheți de la intrare din cinematograf, ele comunică tot timpul și tot timpul trebuie să fie updatate”, spune Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului Suceava.

Site-ul are multe neajunsuri, spun specialiştii, care au încercat să-și facă o rezervare de pe telefonul mobil.

„Am intrat pe site. Vedeţi că textul este foarte mic, ca să pot să văd trebuie neapărat să mă apropii de fiecare şi este foarte greu să folosesc aceste butoane”, spune Cristi Juverdeanu, programator.

Programatorii spun că preţul plătit de primărie ar fi prea mare. „Acest site, așa cum este el, nu poate costa mai mult de 2.000 de euro”, mai spune Cristi Juverdeanu.

Sucevenii sunt de aceeași părere și spun că sunt alte priorități în orașul lor:

- Mai bine făcea pentru nevoile orașului decât site pentru cinematograf.
- Cred că e mai important să repare străzile

Platforma on-line nu a fost deocamdată plătită. Primăria urmează să vireze banii către firma de software după 30 de zile de probe.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri