700.000 de euro pentru întreținerea scărilor rulante din Pasajul Universității

Data publicării:
scari rulante

Scările rulante de la Pasajul Universităţii sunt din nou defecte. De data asta, edilii promit că reparaţiile vor dura cel mult o săptămână.

Pasajul de la Universitate a fost modernizat acum cinci ani şi s-au cheltuit atunci aproape şase milioane de euro, doar că în tot acest timp scările rulante au fost mai mult defecte decât funcţionale.

Până în 2012, primăria a avut un contract de întreţinere a scărilor cu firma producătoare. Cu toate că au fost defecte, Administraţia Străzilor, cea care are în grijă pasajul, a reînnoit contractul cu aceeaşi societate.

„E aceeaşi firmă de întreţinere pentru că înțeleg că ei sunt şi cei care au făcut scările rulante”, spune Carmen Dincă, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Străzilor din Municipiul Bucureşti.

În caietul de licitaţii era prevăzut ca firma să asigure reparaţia în 24 de ore. Numai că acest lucru este valabil numai în anumite situaţii.

Dacă defecțiunea respectivă nu presupune cumpărarea de piese ca să necesite timp pentru a fi aduse, sigur, reparația poate fi făcută în 24 de ore”, spune Carmen Dincă.

Noul contract este valabil pentru următorii doi ani, iar Primăria va plăti alţi 700.000 de euro din banii bucureştenilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri