90 de experţi internaţionali şi 2000 de participanţi din 14 ţări vin în Bucureşti la cel mai mare festival de Internet din Sud-Estul Europei, ICEEfest

Data publicării:
iceefest-icon


Peste 90 de speakeri vor urca joi şi vineri pe cinci scene diferite unde vor discuta despre domenii de interes maxim pentru companiile care se confruntă cu transformările radicale pe care le aduce Internetul. Acestora li se adaugă artişti cunoscuţi, actori şi comedianţi care vor anima atmosfera pentru cei peste 2.000 de participanţi din 14 ţări.

Cunoscutul actor şi comedian britanic Jeff Leach se întoarce, în calitate de MC şi entertainer al ICEEfest, iar agenda concertelor, petrecerilor, spectacolelor de stand-up e mai consistentă ca niciodată.

Temele acoperite în cele două zile acoperă zone ample, începând de la perspectiva “giganţilor” globali (Google, Facebook, Twitter, Yahoo, Microsoft etc) care afectează întreaga industrie, până la creativitate, viralitate, conţinut, aplicaţii mobile, advertising programatic, performance marketing dar şi e-commerce sau antreprenoriat.

Principalele zone de conţinut ale ICEEfest 2015:
• Global giants' view
• Creativitate şi campanii virale
• Apps & Mobile
• Conţinut şi Jurnalism
• Programmatic Advertising
• eCommerce şi Performance Marketing
• Antreprenoriat şi Startups

"Internetul a impactat masiv toate domeniile economiei. Este motivul pentru care cred că orice companie care se respectă ar trebui să facă o investiţie simbolică prin care să le ofere angajaţilor un training intensiv de două zile. Nu e doar o investiţie în viitorul unor oameni, ci mai ales în viitorul companiei" spune Dragoş Stanca (fondator ICEEfest).

Participanţii la ICEEfest pot ajunge joi şi vineri gratuit la festival, cu o maşină UBER.

ICEEfest– Interactive Central and Eastern Europe Festival – e organizat de ThinkDigital în asociere cu XAXIS - a Group M Company.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri