A treia zi de percheziţii extinse la casa lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au găsit sânge pe un calendar şi pe o pereche de pantaloni

Data actualizării: Data publicării:
caracal gheorghe dinca casa agerpres_12763521
Casa lui Gheorghe Dinca. Foto: Agerpres

A treia zi de percheziții extinse la casa groazei din Caracal. Anchetatorii s-au intors duminică la casa lui Gheorghe Dincă, împreună cu suspectul.

Ieri, anchetatorii au găsit pete de sânge pe un calendar şi pe o pereche de pantaloni ai presupusului criminal.

Potrivit DIICOT, analizele ADN ale oaselor și dinților au arătat că acestea aparțin Alexandrei cu o probabilitate de 99, 9%.

Polițiștii și procurorii au căutat într-un lan de floarea soarelui telefonul Luizei, prima fată dispărută.

Cercetarea la fața locului reluată în această dimineață (smbătă - n.r.) a vizat fixarea prezenței Luizei la domiciliul inculpatului. Au fost ridicate 3 urme biologice, a fost efectuată o căutare în teren”, a spus Mihaela Porime, purtător de cuvânt al DIICOT, după finalizarea cercetărilor de sâmbătă.

Ea a precizat că aceste probe biologice vor fi analizate de specialiști. Potrivit informațiilor Digi24, ar fi vorba de pete de sânge.

Porime a confirmat și informațiile privind analiza oaselor calcinate descoperite acasă la Gheorghe Dincă. Este vorba despre o singură persoană de sex feminin, cu vârsta între 15 și 17 ani, iar testele preliminare ADN arată, cu o probabilitate de peste 99%, că este vorba despre Alexandra Măceșanu.

Porime a fost întrebată și despre căutările făcute astăzi, cu detectoare de metale, într-un lan de floarea-soarelui, pe drumul dintre Caracal și Craiova. „Analizăm orice pistă posibilă”, a spus ea, fără a preciza dacă s-a găsit vreo dovadă în urma acestei căutări.

Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că acolo a aruncat telefonul Luizei Melencu.

Pe de altă parte, Porime a spus că cele trei telefoane găsite la Gheorghe Dincă vor fi supuse unei percheziții informatice, la București.

Redactare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri