Abonații RCS & RDS pot plăti facturile la terminalele QIWI România

Data publicării:
qiwi.ru-01

Utilizarea terminalelor este foarte intuitivă și clară, preluând informaţia de la plătitor și transferând-o automat către RCS & RDS, în numai câteva secunde. Abonații trebuie să selecteze numele companiei de pe ecranul terminalului, să scaneze codul de client de pe factură şi să introducă suma de plată. Terminalele self-service QIWI pot fi găsite de către abonații RCS & RDS în marile centre comerciale, în supermarketuri, în hipermarketuri și în magazinele de proximitate.

Am dezvoltat de-a lungul timpului, prin diferite parteneriate de acest fel, o gamă variată de modalităţi de plată pentru abonații companiei pentru a le oferi soluţii rapide, sigure, flexibile şi moderne de plată a facturii” a declarat Florin Nemeș, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS.

RCS & RDS împărtăşeşte dorinţa noastră de a furniza consumatorilor români metode de plată mai simple şi mai sigure, iar acest parteneriat este unul important întrucât răspunde perfect strategiei noastre de diversificare a portofoliului de servicii oferit prin intermediul terminalelor de plată. Faptul că plăţile se pot realiza fără a divulga date confidenţiale sau a deţine un cont bancar reprezintă un beneficiu și vine în întâmpinarea cerințelor clienților români” a adăugat Alexandru Oancea, Director Comercial al QIWI România.

Abonații RCS & RDS pot achita facturile telefonice în punctele de prezență ale companiei și în noile magazine Digi, la ghişeele sau ATM-urile/bancomatele băncilor partenere, prin direct debit, online sau prin virament bancar, prin terminalele PayPoint și Payzone, dar în magazinele partenere Mobile-Distribution.

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Spania, Italia și Cehia. Compania este lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de televiziune prin cablu și satelit, dar și unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă și mobilă, internet mobil precum și alte servicii de conținut. Compania deține singura televiziune de știri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 stații locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzează cele mai importante competiții sportive din România și din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World.

Despre QIWI România

Înfiinţată în 2009, QIWI România este o companie specializată în procesarea plăţilor în numerar, parte a Grupului QIWI PLC. Misiunea companiei este de a ajuta clienţii să economisească timp, oferindu-le o modalitate rapidă şi sigură de a achita peste 86 de servicii diferite prin intermediul reţelei sale naţionale de terminale self-service. QIWI este lider la nivel mondial pe piaţa serviciilor de plată, deţinând o reţea ce permite consumatorilor să realizeze plăţi în numerar, plăţi on-line dar şi plăţi prin intermediul telefoniei mobile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri