Abonaţii RCS & RDS pot plăti serviciile şi fără factură, în magazine cu terminale PayPoint

Data publicării:
sediu RCS RDS -1

 

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor, RCS & RDS extinde colaborarea cu PayPoint România pentru plata facturilor Digi, utilizând încă o metodă de plată pusă la dispoziţie de partenerul său: de-acum, utilizatorii pot plăti în magazinele cu terminalele PayPoint doar precizând cod client şi suma de plată, nemaifiind nevoie de factura fizică pentru realizarea plăţilor.

Noua modalitate de plată este o alternativă la cea efectuată pe baza scanării codului de bare de pe factură.

Parteneriatul RCS & RDS cu PayPoint România s-a dovedit a fi un real succes încă de la început, iar în prezent, la peste patru luni de la lansare, rezultatele sunt foarte bune. Aceasta este o dovadă a faptului că abonaţii RCS & RDS apreciază iniţiativa și avantajele care decurg din această colaborare: proximitatea, siguranţa tranzacţiilor, programul de lucru prelungit al magazinelor partenere PayPoint, cât şi calitatea serviciilor.

Colaborarea cu RCS & RDS s-a anunţat a fi una de succes încă de la început şi ne bucurăm că acum, la peste patru luni de la lansare, rezultatele ne-au depăşit aşteptările: sute de mii de facturi RCS & RDS au fost deja plătite prin PayPoint. Foarte mulţi clienţi ai operatorului de telecomunicaţii au apelat cu încredere la serviciile noastre încă din ziua lansării parteneriatului iar acum, odată cu introducerea sistemului de achitare a plăţii fără factură, ne aşteptăm la o creştere a volumului de plăţi. Acestă noutate conferă consumatorilor o mai mare libertate în efectuarea plăţilor”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Suntem încântaţi de rezultatele colaborării cu PayPoint şi ne bucură faptul că abonaţii noştri apreciază beneficiile aduse de acest parteneriat. Posibilitatea de achitare a facturilor într-un mod confortabil, rapid, printr-o reţea de aproape 8.000 puncte de plată la nivel naţional, se dovedeşte a fi foarte importantă pentru abonaţii noştri, mai ales pentru cei aflaţi în zone cu acces redus la alte sisteme de plată, bancare sau de alt tip. Având în vedere şi introducerea posibilităţii de plată fără factură, avem deplină încredere în succesul acestei colaborări”, a adăugat Serghei Bulgac, Vicepreşedinte Financiar RCS & RDS.

RCS & RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în Romania, Ungaria, Cehia, Spania şi Italia. Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 270 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete cu 5 servicii. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă.

RCS & RDS este şi prima companie de telecomunicaţii din România care a investit în conţinut media, compania deţinând propriile televiziuni: 3 canale de sport, cu cele mai puternice competiţii din România şi din lume - Digi Sport 1, 2 şi 3, o televiziune de ştiri cu 7 staţii locale - Digi24, un canal de film Pay-TV - Digi Film şi 3 canale de documentare - Digi World, Digi Life şi Digi Animal World.

PayPoint este un important operator internaţional de plăţi, oferind servicii cu valoare adaugată. Dintre sectoarele acoperite se pot aminti: utilităţi, telecom, media, retail, transport, comerţ electronic, servicii financiare, gaming, sector public. Compania proceseaza anual peste 750 milioane de tranzacţii în valoare de peste 14 miliarde de lire sterline pentru peste 6.000 de clienţi - furnizori şi comercianţi. PayPoint plc este recunoscut pentru poziţia de lider în sistemele de plăţi, pentru tehnologia avansată şi serviciile puse la dispoziţie consumatorilor.

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub brand propriu în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, reţeaua punctelor de plată PayPoint numără aproape 8000 de terminale iar compania are încheiate contracte cu 62 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare, dintre care 52 sunt contracte pentru servicii de colectare plăţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri